ZONNEBLOEM vzw
WARME ZORG, BASALE ZORG,
SAMEN OP WEG, GROEIEN
WELKOM    Zonnebloem vzw is een organisatie in Heule (Kortrijk) die zorg draagt voor kinderen en jonger van 0 tot 25 jaar met een, vermoeden van een, beperking.

Zonnebloem is een open huis waar het kind of de jongere, maar ook het gezin centraal staan. Ouders zijn welkom voor een gesprek met een van de medewerkers (sociale dienst, orthopedagoog, verpleegkundige...), kunnen eens een therapie bijwonen, worden uitgenodigd voor activiteiten... In onze kleine organisatie is gezelligheid troef: onze familiale sfeer maakt dat iedereen zich welkom mag voelen in ons huis.

Elk kind of jongere krijgt alle kansen om zich te ontplooien in een ontwikkelingsgerichte of basale omgeving die de nodige basisveiligheid biedt en de gepaste afstemming zoekt.

Het gezin, en in het bijzonder de ouders, is essentieel in de ondersteuning. Samen met de ouders bouwen we een perspectief uit en versterken we de dynamiek van het gezin. We stellen ons respectvol op tegenover het gezin en werken er professioneel mee samen.

Zonnebloem is gelegen in de Kortrijkse regio en profileert zich in de ruimere omgeving (zuid-West-Vlaanderen).Nieuw: Kindercrèche MadeliefBezoek zeker onze facebookpagina voor meer nieuwtjes en foto's!